Da en af vores overlæger går på pension, er denne spændende stilling som overlæge indenfor Thorax Intensiv Afdeling på Aalborg Universitetshospital nu ledig til besættelse pr. 01.07.2025 eller efter nærmere aftale.Specialet og afdelingen:
Anæstesi og Intensiv Afdeling, Aalborg Universitetshospital dækker alle aspekter af anæstesi, intensiv medicin, præhospital akut lægebil og smertebehandling på matriklerne i Aalborg, Hobro og Farsø. I løbet af 2025 vil anæstesi og Intensiv på matriklen i Thisted også komme under ledelsen i Aalborg.
Afdelingen består for nuværende af omkring 70 speciallæger og 24 læger under hoveduddannelse i anæstesiologi. Med 4 intensive afdelinger, 27 senge og 2.500 årlige indlæggelser samt ca. 40.000 anæstesier årligt er Anæstesi og Intensiv en central del af Aalborg Universitetshospital.
Den lægelige ledelse varetages af cheflægen og i alt 7 ledende overlæger med ansvar for forskellige fag- og funktionsområder. Der er fokus på en tydelig og retningsgivende ledelse med gennemsigtighed, inddragelse, engagement, samspil og dialog. Vi brænder for de fælles løsninger, og succes er, når vi lykkes sammen.
Afdelingen har desuden et stærkt fokus på faglig udvikling, forskning og uddannelse. Der er tilknyttet et klinisk professorat ved lærestolen i anæstesiologi og 3 kliniske lektorater med ansvar for de lægestuderendes forløb. Forskningsenheden for Anæstesi og Intensiv sikrer forskningen indenfor anæstesiologiens fire søjler og er ledet af professoren sammen med 5 speciallæger i deltids postdoc-stillinger. Anæstesi og Intensiv har desuden undervisnings- og uddannelsesforpligtelser, der omfatter læger under hoveduddannelse og andre faggrupper. Indsatsen i relation til hoveduddannelsen koordineres af 2 uddannelsesansvarlige overlæger.
Anæstesi og Intensiv bidrager tillige ind i Den Præhospitale Virksomhed til driften af akutlægebilerne i Region Nordjylland.
Specialet er, ligesom resten af Universitetshospitalet, involveret i planlægningen af udflytning til Hospitalsbyen, og står derfor midt i en spændende udvikling. Der er rig mulighed for at være med til at tegne og påvirke vores nye arbejdsplads.
Fagområdet:
På TIA varetages intensiv medicinsk terapi til patienter indenfor hjerte-lunge og karkirurgi samt kardiologi, inklusiv mekanisk cirkulatorisk støtte i forbindelse med hjertekirurgi, hjertesvigt og hjertestop.
Hvem søger vi:
Vi ønsker at ansætte en speciallæge med:
- Minimum 5 års anciennitet efter speciallægeanerkendelse.
- Højt fagligt niveau indenfor intensivterapi, gerne med erfaring fra ansættelser på universitetshospitaler og gerne med bestået European Diploma in Intensive Care Medicin EDIC.
- Interesse i post-resuscitationbehandling, intensiv terapi, koagulation, behandling og monitorering af hæmodynamik, organdonation, de svære samtaler, et trygt arbejdsmiljø samt uddannelse.
- Fokus på at skabe resultater og udvikling gennem samarbejde og respekt for afdelingens værdier og eksisterende strukturer. Er samtidig nytænkende og har et blik for helheden.
- En aktiv tilgang til faglig udvikling, forskning og tværprofessionelt samarbejde.
- Forskeruddannelse eller tilsvarende kompetencer med interesse i at bruge op til 20% af arbejdstiden til at fastholde og videreudvikle fagligheden indenfor intensiv terapi.
- Ph.d. og lektorkompetencer indenfor anæstesiologi vægtes højt samt interesse i undervisning og vejledning af medicinske studenter.
- Aktivt medlem af nationale og internationale faglige og forskningsnetværk er en fordel.
Anæstesi og Intensiv Afdeling tilbyder:
- En arbejdsplads med et fantastisk engageret personale, hvor alle tilstræber et miljø med høj trivsel og høj faglighed.
- Teamsamarbejdet i centrum og patienten i fokus.
- Stor forståelse for hinandens opgaver og vægt på, at alle har en god arbejdsdag.
- Prioriteret tværprofessionelt samarbejde med tværfaglige møder for at sikre optimalt samarbejde og behandling.
- Årligt rådighedsbeløb til efteruddannelse på kr. 28.047,- for overlæger.
Det praktiske: Arbejdsplanlægning:
Der tilstræbes størst mulig medindflydelse på arbejdstilrettelæggelse og arbejdsopgaver.
I afdelingen kan en klassisk arbejdsplanlægningen følge et 14-ugers rulleskema, hvor dagtjeneste på hverdage indeholder arbejdsopgaver indenfor klinisk anæstesi og intensiv terapi.
Vagt afvikles enten som aften-nattevagt på tjenestestedet eller boligvagt. Vagtarbejdet kan omfatte dagtjeneste i weekender. Hertil kommer funktion som bagvagt for læger i hoveduddannelse, med arbejdsopgaver indenfor anæstesi og intensivterapi. Vagthyppighed afhænger af afsnittene.
Ansøgning:
Hvis ovenstående har vakt din interesse, vil vi meget gerne modtage din motiverede ansøgning. Du skal i din ansøgning forholde dig til de 7 lægeroller.
Ansøgningen vedlægges kopi af curriculum vitae indeholdende publikationsliste. Publikationerne rekvireres såfremt dette måtte ønskes.
Ansøgningsfrist er 23.04.25
Ansættelsessamtaler afholdes efter aftale med ansøger – forventet uge 18 eller 19.
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.
Ansættelsen er afhængig af, at der foreligger en blank børneattest (bekendtgørelse nr. 650 á 27.06.2005).
Vil du vide mereStillings- og funktionsbeskrivelser kan rekvireres ved henvendelse til ledelsessekretær Karina Meincke, tlf. 97 65 40 60 eller e-mail
kme@rn.dkYderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til
Cheflæge Sisse Anette Thomassen, tlf. 50 96 80 76 eller e-mail
siat@rn.dk eller
Ledende overlæge Lars Kjærsgaard, tlf. 97661879, e-mail
lars.kjaersgaard@rn.dk Om Region NordjyllandVi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på
www.rn.dk.